Egy bátor férfi/férj/leendő papa levele férfitársaihoz

 

Kedves férfitársaim!

Egy Férfi úgy tökéletes, ahogy van, ehhez nem fér kétség! Nem véletlenül küzdötted át magad az életed során annyi megpróbáltatáson és csiszolódtál ilyenné, amilyennek ismered magad. No, de akkor mi értelme eljönni a GyereBaba Program hétvégéire?

Tudod, ez olyan, mint amikor megismerted a párod. Voltál, aki voltál és feltűnt Ő. Aztán belemerészkedtél az események sodrába és úgy alakult, hogy elrabolta a szíved, de még az eszed is (csak őszintén! ;) a gyerebaba program - férfi szemmel A GyereBaba Program – férfi szemmel wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs És ebből valami új született. Nos, a Lux Program ilyen. Merészkedj bele és kiderül, mi hasznod származik belőle.
Talán olyan vagy, aki határozottan képviseli magát vagy épp csendben figyelő. Ez jól van így. A programon új szempontokat fogsz észrevenni. Fény derülhet arra, hogy mit miért csinálsz úgy, ahogy. Ami jól megy, abban megerősít. Ha pedig eddig is küszködtél valamivel, nem lenne jobb végre tudni, hogyan segíthetsz magadon?
Mindeközben a párod is hasonló élményeken megy keresztül. A kapcsolatotokban is új színeket fogsz felfedezni. Mint mikor megismerted és napról napra bontakozott ki mindaz, ami végül magával ragadott.

 

együtt a gyerebaba program - férfi szemmel A GyereBaba Program – férfi szemmel egy  tt 200x300Ez kihívás lesz neked és mindkettőtöknek, nem áltatlak. De használt valaha is olyasmi, amihez nem kellett erőfeszítés? És most komolyan, hagynád egyedül elmenni a párod, amikor támaszra lesz szüksége? Kihagynád a bandázást olyan srácokkal, akiket ugyanazokkal a dolgokkal nyúznak? Szerintem ne maradj otthon..

 

Baráti üdvözlettel,

L

 

 

 

Vannak párok , ahol mind két fél nagy lelkesedéssel kezdi a tanfolyamot. Van olyan is, nem  is ritkán, amikor a férj első megjegyzése: “csak a feleségem kedvéért jöttem el”. Ezek a férfiak lepődnek meg leginkább, amikor nemcsak arra döbbennek rá, hogy a babaprojekt kettőjük közös ügye, hanem arra is, önismeretük fejlődik, párkapcsolatuk javul. Van ezzel kapcsolatban még kérdésed? Tedd fel! Írj nekünk!!  Olvass még a GyereBaba Programról. Ismerkednél velünk? Hallgass bele programunkba!  Ha készen állsz a tanfolyamra, nyomd meg a jelentkezz gombot,