Meddőségkezelés hatékony módja

A meddőségkezelés hatékony módja a GyereBaba Program

 

2.rész

A GyereBaba Program megoldást nyújt akkor is, amikor a lombik nem jöhet szóba

A GyereBaba Program megoldást nyújt akkor is, amikor csak a lombik jöhet szóba

 

A meddőségkezelés hatékony módja a GyereBaba Program című sorozatunkat  sokakat érintő témával folytatjuk: Mi történik olyankor, amikor a lombik vagy az inszemináció nem jöhet szóba, vagy mi van akkor, ha csak ezek a kezelésfajták jöhetnek szóba. Miért hatékony a GyereBaba program mind a két esetben?  A meddőségkezelés hatékony módja sorozat  az  első nyolc érvet az 1.részben írta le.

9. Egyszerre nyújtunk azoknak segítséget,

akiknél nincsen kimutatható szervi ok, azaz lelki és/vagy környezeti tényezők állnak a terméketlenség hátterében és azoknak is, akiknek az IVF a járható út, hiszen az orvosi beavatkozások miatti szorongást is oldani kell.

Mostanában nagy port kavartak a lombik kapcsán megfogalmazott nyilatkozatok.

Sokan vannak a hozzánk forduló között olyanok, akiknek – vagy az életkoruk vagy más megfontolás okán – orvosuk a lombikot javasolja mint megoldást, ám valamilyen oknál fogva nem tudják vagy nem akarják vállalni a mesterséges megtermékenyítés miatti nehézségeket, vagy éppen az orvosi procedúrát megelőzendő keresnek megoldásokat.

Előfordulhat, hogy egy korábbi orvosi beavatkozás miatt kialakult pánik vagy félelem gátolja azt, hogy újra nekivágjon a pár a lombiknak. Ilyenkor a görcsöket oldani kell, hogy sikeres lehessen az orvosi beavatkozás. Külön speciális gyakorlataink vannak a korábbi veszteség vagy gyász feldolgozására, a kudarcok miatti szorongás oldására.

Sokan világnézeti, vallási okok miatt ódzkodnak a mesterséges megtermékenyítés lehetőségétől. Ha valaki a lelke mélyen nem tud azonosulni a segítségnyújtásnak ezzel a módjával, nagyon kétséges, sőt kérdéses, hogy az el nem fogadás ellenében vajon hogyan tudná a teste befogadni a mesterséges úton megtermékenyített petesejtet.

Ugyanakkor támogatjuk az IVF beavatkozáson részt vevő párokat is, hiszen a mesterséges megtermékenyítés sikeressége is nagyobb, ha az orvosi segítséget még hatékonyabbá teszi az általunk nyújtott lelki, pszichológiai támogatás.

 

10. Programunkhoz tartozó kutatás egyszerre kvantitatív, kvalitatív.

Manapság fontos, hogy a sikerek számszerűsíthetők legyenek, de az eredményeink nem pusztán a megszületett vagy aktuálisan még pocakban fejlődő babák számára korlátozódnak. A tanfolyam elején és végén felvett tesztek eredményei szerint szignifikánsan csökken a női résztvevők szorongásszintje és pozitív elmozdulás tapasztalható a depresszió és a reménytelenség skálán is. A fogantatás eredményei az eddig befejezett csoportokban közel 50 % a 30-45 éves korcsoportban. A szubjektív eredmények pedig a jobb közérzet, az önismeret fejlődéséről és a párkapcsolatok javulásáról számolnak be.

 

11. A számok magukért beszélnek:

A GyereBaba Program beindítását követően eltelt rövid idő alatt már 10 egészséges baba született olyan családokban, akiknél hosszan tartó eredménytelen próbálkozás után lett megvalósult álom a gyermekáldás. A babák között vannak spontán fogantak és olyanok is, akik inszemináció vagy lombik kezelés segítségével fogantak meg.

 

 

 

a meddőségkezelés hatékony módja A meddőségkezelés hatékony módja a GyereBaba Program 2. megtermekenyites

Te is keresed, mi a meddőség kezelés hatékony módja? Nem tudod eldönteni milyen kezelés a legmegfelelőbb számodra? Hallgass bele a korábbi tanfolyamok résztvevőinek véleményébe.

Akármilyen kezelésformát választasz, a GyereBaba Program tanfolyamai segítenek a stresszmentes, kiegyensúlyozott életforma kialakításában, önismereted elmélyítésében, párod jobb megértésében. Ezek a pozitív változások sokszor elengedhetetlenek a termékenység esélyeienk javításához. Már most jelentkezhetsz.