Segítség a termékenységre vágyóknak

Sok kicsi sokra megy! Ezért kérünk, hogy adód 1%-ának felajánlásával támogasd a Lux Baba Alapítványt! Lehet, hogy Neked is van termékenységi problémával küzdő ismerősöd, barátod, kollégád, vagy esetleg Te magad is érintett vagy a kérdésben, téged is sújt ez a testet-lelket gyötrő állapot.

Az Alapítvány a GyereBaba Program keretében olyan pároknak segít, akiknél valamilyen oknál fogva késik a gyermekáldás. Csoportjainkban, hosszú évek várakozása után, sorra fogantak és fogannak meg babák, akár spontán módon, akár úgy, hogy a Program a lombik-kezelés eredményességét fokozza. Köszönhetően annak a komplex módszernek is, amelyet Dr. Lux Elvira inspirációja nyomán tanítványai dolgoztak ki, és azóta a GyereBaba Program során sikeresen alkalmaznak. Az adók 1 %-a, még ha kevésnek is tűnik, sok gyermektelen párnak lehetővé teszi, hogy részt vegyenek a Programban.

Támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy minél több embernek legyen a gyermekáldás megvalósult álma, segíthessük abban, hogy a terméketlenség csak átmeneti, időszakos állapot legyen.

Mi a teendő ?

Idemásoljuk azt az informáciíós broschurát, amelyet az adóhivatal mellékel a jelentkezési blanketta mellé:

“A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2019. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 18EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2019. május 22-ig. 

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető! 

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, 

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen. “

Adószámunk: 18648393-1-43

A blankettát, amit ki kell tölteni, itt találjátok: rendelkezo_nyilatkozat_ado

Előre is köszönjük a támogatásokat a leendő szülők nevében, de azokéban is, akiket  a Program segít hozzá ahhoz, hogy megjavuljon a párkapcsolatuk, megnőjön az önértékelésük és ezáltal változzon a közérzetük, vagyis az általános jól-lét irányába mozduljanak el. Ez pedig az első lépés a baba felé… Ha szeretnétek tudni, hogy milyen élményekkel gazdagodnak a résztvevők a csoport során, olvassátok el erről a véleményüket, böngésszétek át a párkapcsolati változásokról szóló kommentjeiket. Ha  elolvastátok, hogyan van felépítve a GyereBaba Program és eldöntöttétek, hogy rész szeretnétek venni, kattintsatok a kék gombra.