Segítség a termékenységre vágyóknak

Sok kicsi sokra megy, ezért kérünk mindenkit, akinek termékenységi problémával küzdő ismerőse, barátja, kollégája van vagy  esetleg saját magát is sújtja ez a testet-lelket gyötrő állapot, hogy támogassa a LuxBaba Alapítványt. Az alapítvány 2014-ben lett bejegyezve és azóta a  GyereBaba Program számos csoportjában fogantak meg a babák azzal a komplex módszerrel, amelyet Dr. Lux Elvira inspirációjával tanítványai dolgoztak ki és azóta is sikeresen alkalmaznak  Az adók 1 %-a, mégha kevésnek is tűnik, egyre több gyermektelen párnak teszi lehetővé, hogy résztvegyenek a Programban.  Ez a Program testi-lelki terápiás technikákat ötvöz integrált kezelési módszerré. A csoportokban egyesek hosszú évek várakozása után spontán fogantarással váltak szülővé,míg mások a lombik-programot párhuzamosan vagy a tanfolyam után kezdték meg és így fogantak meg. Az eddig megszületett babák mind egészségesek.

Mi a teendő ?

Idemásoljuk azt az informáciíós broschurát, amelyet az adóhivatal mellékel a jelentkezési blanketta mellé:

“A civilszervezetek számára az adófizetők a jövedelemadó egy százalékáról az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek.

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2019. február 26-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak. Ha adója 1%-áról nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti a bevallás részét képező 18EGYSZA jelű önálló nyomtatványon, 2019. május 22-ig. 

2. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, és rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti rendelkező nyilatkozatát és adóbevallását is ellenőrizheti. Fontos! Március 15-től lesz elérhető! 

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 19-ig telefonon vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el önnek. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet. Amennyiben nem kéri március 15.-ig a postázást, akkor adóbevallási tervezetét már csak személyesen, a NAV ügyfélszolgálatán tekintheti meg. Adó 1%-át ez esetben is felajánlhatja, 

Ha nincs ügyfélkapuja az adó 1 %-áról a 18EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2019. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen. “

Adószámunk: 18648393-1-43

A blankettát, amit ki kell tölteni, itt találjátok: rendelkezo_nyilatkozat_ado

Előre is köszönjük a támogatásokat, a leendő szülők nevében, de azokéban is, akiknek  a Program során megjavul párkapcsolata, megnő  önértékelése  és pozitív irányba változik közérzete, Ez függetlenül attól, hogy lesz-e a párnak gyereke vagy sem. Ha szeretnétek tudni, hogy kommentálják a résztvevők a csoportokat, olvassátok bele a párkapcsolati változásokról szóló véleményeikbe. Ha  elolvastátok, hogyan van felépítve a GyereBaba Program és eldöntöttétek, hogy rész szeretnétek venni, kattintsatok a kék gombra.