Aktuális csoportok:  folyamatosan indulnak csoportok a GyereBaba Program keretében. A korona vírus megszorításai lassan enyhülnek, így a most aktuális csoportok, a nyári és az első őszi, már nemcsak “on-line” formában dolgozik. Az első őszi csoport már betelt és a következő, várhatóan októberben induló csoportba folyamatos a jelentkezés. Az online konzultáció lehetősége nyitott, éljetek vele. Keressétek Soponyai-Nagy Krisztinát, a csoportok vezetőjét a +3630 203 7413-as számon! Az aktuális csoportok időpontjait mindig a lap alján találjátok. 

A csoportos  termékenységi kezelést mindenkinek javasoljuk, aki már régóta próbál megfoganni, de eddig ez még nem sikerült. Akár egészséges a pár  mindkét tagja, akár van diagnosztizált nőgyógyászati vagy urológia tünet, ajánljuk a tanfolyamot. Eddig befejezett csoportjainkban a fogantatás és élveszülés aránya 55% a nők 30-47 éves korcsoportjában. Ebben a termékeny csoportban három kivételével minden nőnek volt nőgyógyászati diagnózisa (pl. endometriózis vagy PCOS).  Volt, aki ennek ellenére spontán fogant meg, orvosi beavatkozás nélkül, másoknak az első inszemináció vagy az első lombik kezelés hozta meg a sikert. Csoportos munkánkról még többet lehet olvasni:  A tanfolyam bemutatása fül alatt.

 

Feltételek

  • A csoportok  a jelentkezés sorrendjében telnek be és min. 10 fő részvételével indulnak.
  • A jelentkezés párban vagy egyénileg történhet
  • A tanfolyamot négy hétvégén (havi egyszer) szombat-vasárnap tartjuk: reggel 9-től délután 5-ig
  • Egyszeri regisztrációs díj: 15 000 Ft/fő, melyet az utolsó befizetésbe beszámítjuk! 
  • A 60 órás tanfolyam díja: 20 000 Ft/fő/nap 
  • Helyszín: 1111 Budapest, Bartók Béla út 52, 1.em/3, 6-os kapucsengő
  • A tanfolyam előtt minden jelentkező találkozik az egyik csoportvezetővel

Az aktuális csoportok tervezett időpontjai:

Őszi 1. csoport:  kezdés – 2020. szeptember – betelt

Őszi 2. csoport:  

2020. november 28-29.
2020. december 18-19.
2021. január 15-16.
2021. február 12-13.
 

A második csoportban még egy párnak van hely.  2021 elejére tervezzünk egy újabb csoportot. Az aktuális csoportok időpontjait a Facebookon valamint a honlapon ismertetjük. Amíg a következő csoportokra vártok, olvassatok bele a korábbi résztvevők kommentárjaiba, vagy nézzetek bele a korábbi újságcikkekbe, riportokba, amelyeket a GyereBaba Program szakembereivel végeztek

Kérdéseiddel, észrevételeiddel keress bennünket bizalommal!
E-mail: info@gyerebaba.hu
Telefon: +36 30 203 7413 Soponyai-Nagy Krisztina
Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út. 52.

Ha pedig eldöntötted, hogy kezelésünk neked való, jelentkezz a kék gomb megnyomásával vagy tölts ki az oldalsáv blankettáját.