Aktuális csoportok:  folyamatosan indulnak csoportok a GyereBaba Program keretében. Idei csoportjaink beteltek, őszi csoportunk szeptemberben 21-én kezdődött. A várakozó listán lévőknek és a most jelentkező pároknak sajnos januárig kell várniuk. A januárban induló tanfolyam időpontjait itt a honlapon és a Facebook oldalunkon nemsokára közzétesszük.

A csoportos  termékenységi kezelést mindenkinek javasoljuk, aki már régóta próbál megfoganni, de eddig ez még nem sikerült. Akár egészséges a pár  mindkét tagja, akár van diagnosztizált nőgyógyászati vagy urológia tünet, ajánljuk a tanfolyamot. Eddig befejezett csoportjainkban a fogantatás és élveszülés aránya 46,7% a nők 30-45 éves korcsoportjában. Ebben a termékeny csoportban egy kivételével minden nőnek volt nőgyógyászati diagnózisa (pl. endometriózis vagy PCOS).  Volt, aki ennek ellenére spontán fogant meg, orvosi beavatkozás nélkül, másoknak az első inszemináció vagy az első lombik kezelés hozta meg a sikert. Csoportos munkánkról még többet lehet olvasni:  A tanfolyam bemutatása fül alatt.

 

Feltételek

  • A csoportok  a jelentkezés sorrendjében telnek be és min. 10 fő részvételével indulnak.
  • A jelentkezés párban vagy egyénileg történhet
  • A tanfolyamot négy hétvégén (havi egyszer) szombat-vasárnap tartjuk: reggel 9-től délután 5-ig
  • Egyszeri regisztrációs díj: 15 000 Ft/fő, melyet az utolsó befizetésbe beszámítjuk! 
  • A 60 órás tanfolyam díja: 20 000 Ft/fő/nap 
  • Helyszín: 1111 Budapest, Bartók Béla út 52, 1.em/3, 6-os kapucsengő
  • A tanfolyam előtt minden jelentkező találkozik az egyik csoportvezetővel

Amíg a következő csoportokra vártok, olvassatok bele a korábbi résztvevők kommentárjaiba, vagy nézzetek bele a korábbi újságcikkekbe, riportokba, amelyeket a GyereBaba Program szakembereivel végeztek

Kérdéseiddel, észrevételeiddel keress bennünket bizalommal!
E-mail: info@gyerebaba.hu
Telefon: +36 30 203 7413 Soponyai-Nagy Krisztina
Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út. 52.

Ha pedig eldöntötted, hogy kezelésünk neked való, jelentkezz a kék gomb megnyomásával vagy tölts ki az oldalsáv blankettáját.