Az AVIVA torna termékenység fokozó hatásai

 

Az Aviva torna is szerves rész a Gyerebaba Programnak, amely összetett, integratív jellegű, azaz többféle módszer ötvözésével a testre, lélekre, gondolatokra, érzésekre is hat. A tanfolyam során a meglévő tudásanyag bővül az anatómiai, élettani és pszichoszomatikus összefüggések ismeretével.

Jó, ha megérted, hogy az érzések és gondolatok hogyan befolyásolják a test és a hormonális rendszer működését, mert ez segít a szervi funkciók normalizálásában. A Gyerebaba Program résztvevőjeként megtanulhatod a testi működéseidet befolyásolni (pl. menzesz beállítása). Többféle hatékony megküzdési módot is el lehet sajátítani, melyek közül kiválasztható a leginkább személyre szabott technika. Fontos a tünetek hátterében rejlő mélyebb, rejtett lelki konfliktusok feltárása, tudatosítása, majd feloldása, amely a Program alatt folyamatosan zajlik. Ezzel párhuzamosan azonban lazító és termékenységet fokozó, a testre közvetlenül ható gyakorlatokat is megtanulhatsz. Megtapasztalhatod az Aviva jótékony hatásait, kipróbálhatod, hogyan reagál a szervezeted erre a speciális tornára.

aviva Aviva letoltes 3Hogyan hat az Aviva torna?

Az Aviva-módszer a hormonháztartás homeosztázisának fenntartásában segít, a szervezet saját gyógyító mechanizmusainak a bevonásával.
Külső és belső izmaink megmozgatásával, a belső hőháztartás megváltoztatásával és vérbő állapot létrehozásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Az Aviva torna a medencefenék izomzat, a csípő horpasz, az alhas, és a farizmok intenzív megmozgatásával éri el pozitív hatását. Megszüntetheti a meddőség okát. Segíthet többszörös vetélés után is, mivel a gyakorlatok alkalmasak a méh izomzatának erősítésére, így lehetővé teszik a magzat sikeres kihordását. A belső hő által blokkokat, elzáródásokat oldhat fel. Ezek a gyakorlatsorozatok meghozzák, illetve akaratuk szerint rendezik a nők havi ciklusát és könnyebbé teszik a teherbeesést és várandóság időszakát. De segíthetnek a férfiak esetében a spermaszám és spermaminőség optimalizálásában.

A GyereBaba Programban rendszeresen együtt dolgozunk Farkas Ágival

Ági azért is hiteles számunkra, mert saját maga miatt tanulta meg a módszert és a saját sikerei, tapasztalatai sarkallták arra, hogy a módszert minél több emberhez eljuttassa. 2010 óta az Aviva módszer okleveles oktatója.

A Gyerebaba Programban a mozgáson és életmód tanácsokon keresztül támogatja a párokat. Külön foglalkozik a férfiakkal, a hölgyekkel, ahol az Aviva módszer alapjaira, metodikájára tanítja őket, illetve otthon végezhető gyakorlatokat mutat és gyakoroltat be. Majd az általa hasznosnak tartott jógával és annak gyakorlásával ismerteti meg a tanfolyam résztvevőit. 

Milyen kérdések merülhetnek fel?

-milyen torna szükséges abban az esetben, ha valaki endometriózis miatt nem fogan meg?

-mikor kell a táplálkozáson változtatni?

-mivel kell kezdeni, Aviva tornával vagy a táplálkozás beállításával?

-mennyit kell edzeni?

Ha választ kérsz kérdéseidre, személyre szabott ötleteket, tanácsokat szeretnél kapni a témában,   elmélyítenéd tudásodat, jelentkezz a GyereBaba Program tanfolyamára az alábbi gomb megnyomásával!