Egy újabb sikertörténet, amelyre büszkék vagyunk! Ismerjétek meg Katalin történetét, aki szintén dr. Lux Elvira közreműködésével lett boldog édesanya!

A Lux-módszer segítségével – csak a közvetlen visszajelzések alapján – már 514 egészséges baba fogant és született meg.

 

Dr. Lux Elvira megerősített abban, hogy jó úton járok

“Elvirát 8 éve ismertem meg, amikor egy nagyon nehéz életszakaszon segített át. Biztosított róla, hogy amíg én igénylem, Ő mellettem áll, segített fokozatosan megtalálom magamban azt, ami segít megtennem a szükséges lépéseket. Nagyon sokat tanultam Tőle, az életről, magamról, a szavai azóta is számtalan esetben voltak iránymutatóak.

Esküvőnk után nagyon szerettük volna, ha bővül a családunk, de ez nem ment egyszerűen. Kivizsgálások, majd egy vetélés, egy műtét és egy hosszú hormonkezelés következett. Ezután pedig a meddőségi szakrendelésre irányítottak, ahol már a mesterséges módszerek alkalmazása került szóba. Akkor már tudtam, hogy számomra nem ez a járható út, és azt, hogy újra meg szeretném keresni Elvirát. Az orvosomnak is megmondtam, hogy nem szeretnék belekezdeni a kezelésekbe.

Ekkor találkoztam újra Elvirával, akinek elmeséltem, mi mindenen mentem keresztül, és Ő megerősített abban, hogy jó úton járok. Ez után a találkozás után két héttel már a babavárás hírét adhattam tudtul. Ebben a helyzetben is az Ő iránymutatásai voltak azok, amik elvezettek a régen várt eredményhez. Azóta – egy nagyon szép várandósság után – már életünk része a gyönyörű kislányunk, akivel teljes lett a boldogságunk. Nagyon sokat köszönhetek Neki, nemcsak a szép családomat, hanem azt is, hogy megtanultam hinni magamban, ami bármilyen helyzetbe kerültem, segített és segít azóta is.”

 

 

Egy újabb sikertörténet, amelyre büszkék vagyunk! Így kezdtük cikkünket. A fenti eseten kívül még számtalan megható és megrázó történetet írhatnánk még le. Ha kíváncsiak vagytok a tanfolyam résztvevőinek véleményére, olvassatok bele  megjegyzéseikbe vagy hallgassátok meg kommentárjaikat. Ha már elolvastátok a program tartalmát és eldöntöttétek, ti is részesei szeretnétek lenni a sikertörténeteknek, már jelentkezhettek is a következő csoportra.