Gratulálunk, sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre. Nézz be az e-mailfiókodba, már meg is kellett kapnod a Lux Baba Program kóstolóját, egy hangfelvételt.

A Lux Baba Program- újabb remény, hiszen megoldás lehet a problémádra!

Tudni szeretnéd, hogy a Lux Baba Program miben más, mint az eddig megtapasztalt lehetőségek? Érdekelne, hogy egészen pontosan hogyan segítünk? Kíváncsi vagy, hogy miféle hatékony megoldást kínálunk számodra? Szeretnél személyesen is találkozni a Program vezetőivel?
Ha szeretnél még több információt kapni, gyere/gyertek el egy kötetlen, csoportos beszélgetésre, amelynek során minden felmerülő kérdésedre választ kapsz/kaptok.

Kérd a 30 napig érvényes bónuszunkat!!

Teázz, ismerkedj meg minden kötelezettség nélkül a program egyik csoportvezetőjével, Soponyai-Nagy Krisztinával. Ezen a programon – ahol a Lux Baba Programmal kapcsolatos összes kérdésedre/kérdésetekre választ kapsz/kaptok –  a feliratkozást követő első hónapban vehetsz/ vehettek részt díjmentesen.

A program helyszíne:
Budapest, 1118, Dió u. 2.
eloter  Sikeres feliratkozás eloter 300x225

Regisztrálj máris!!

Email*
Név*
Egyedül vagy párral érkezel?*
Párod neve?
Párod e-mailcíme?


A regisztrációt követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt, benne a részletek.

Ígérjük, hogy email címedet nem adjuk ki másoknak, illetve csak az oldallal kapcsolatos híreket és információkat fogunk megosztani Veled.