Megszülettek az első babák

emese ikerpár született Ikerpár született! Emese 300x199

Az első Lux-babák

Ikerpár született. A tanfolyam első babái! A mai GyereBaba, de  akkor még Lux Baba Programnak nevezett  tanfolyam első babái. Innen adódik a Lux-baba kifejezés, amit a résztvevők a mai napig előszeretettel használnak. A Lux babák száma azóta is egyre nő, de a legelsők természetesen különlegesen kedvesek nekünk.

 

Egy kevés szó essen a szülőkről is

Mivel az ikrek még nagyon kicsik, kedves szüleik írták le a picik bemutatkozó levelét. Zsuzsi és Gyuszi  az egész tanfolyam alatt megosztotta csoporttársaival egymás iránti szeretetét, töretlen hitét a fogantatásban és mutatta mások iránt érzett törődéset. A tanfolyam végén pedig, az éppen akkor tartott kézműves vásárból, minden párnak és még a csoportvezetőknek is apró szivecskéket vettek, ezzel is kifejezve hálájukat mindazért, amit közösen átéltek a csoportban. Hát nem csodálatos, hogy pont Zsuzsi és Gyuszi babája, sőt babái fogantak meg spontán legelőször? Amikor hírül adtuk, hogy ikerpár született, többen is reagáltak így: mi is úgy gondoltuk, hogy nekik sikerül majd legelőször.

 

Bemutatkoznak az újszülöttek

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzunk, mivel még nem ismerjük egymást.

A nevünk Emese és Péter, 2016.10.18-án születtünk 1990 grammal. Nagyon jól érezzük magunkat szüleinkkel együtt. Szeretnénk megköszönni Nektek áldozatos munkátokat és az útmutatást, amit apunak és anyunak adtatok. A hétvégék nélkül többet kellett volna várnunk arra, hogy találkozhassunk velük. Nagyon sokat fejlődtek és tanultak a 8 nap alatt, azonban a legfontosabb változás mégis az volt, hogy sokkal harmonikusabb párt alkotnak és így már előttünk is megnyílt az út. peter ikerpár született Ikerpár született! Peter 300x199Köszönjük csoporttársaiknak is, akikkel megoszthatták gondolataikat, gondjaikat és erőt meríthettek a közös problémákból, sorsokból. Szívből kívánjuk, hogy mihamarabb találkozhassanak Ők is gyermekeikkel, mert odafönt már nagyon sok kis lélek készülődik a „Nagy Útra”.

Kívánunk Nektek és minden LUX Baba programosnak hosszú, boldog, egészséges életet, és sok-sok LUX babát!

 Emese és Péter

Szívből gratulálunk!!!

Eddig az ikrek levele, amit nagy-nagy örömmel fogadtunk. Ki gondolta volna, hogy a Program első babái rögtön ikrek lesznek. Rögtön minden korábbi résztvevőt értesítettünk, hogy Ikrek születtek. A csoporttársak legalább annyira örültek a babáknak, mintha nekik született volna. Na jó, annyira azért nem. Az idő múltával viszont három újabb baba született a csoportban. Mindenkinek szívből gratulálunk. Aki kíváncsi arra, hogy  mi segítette Emese és Péter szüleit a fogantatáshoz és az egészséges babák születéséhez, olvasson bele Programunkba. Ha pedig már van, aki elhatározta, hogy ez a tanfolyam őt is hozzásegítheti a várva várt gyermekáldáshoz, nyomja meg a Jelentkezz gombot.