Gyereket akarsz… és nem jön! Nem jön, pedig Te mindent megtettél, amit csak lehet…
Erre lehet megoldás az intenzív GyereBaba Program

intenzÍv gyerebaba program Intenzív GyereBaba Program 68028475d8161e38d9408bf61b3d2562

Az intenzív GyereBaba Program segítségével közelebb juthatsz a gyermekáldáshoz. A megoldás többek között az önismeret fejlesztése és a párkapcsolat javítása. A babáig vezető úton segítsd magad az esetleges pszichés, testi (életmódbeli), szociális akadályok feltérképezésével, hogy a szükséges változtatásokat megtedd! Sajátíts el új készségeket, gyakorolj és türelemmel juss el a fogantatásig! Szenteld meg a várakozás idejét! Töltsd meg tartalommal! A Gyerebaba Program során ezt az utat járjuk be a párokkal. Az eddig befejezett csoportban eddig már tizennégy baba született, így a Program sikerrátája 40%-os.

Milyen okok állhatnak a terméketlenség hátterében?

Számos oka lehet annak, hogy felborul az egyensúly és nem érkezik a várva várt baba Ezek közül a leggyakoribbak a:

  • stressz
  • párkapcsolati problémák
  • családi örökségek
  • életviteli gondok 

A 42 órás intenzív Gyerebaba Programon segítünk, hogy megtanuljatok mindezekkel a nehézségekkel megküzdeni. Ha  helyreállítottátok a testi-lelki egyensúlyt, megnyilik az út a gyermekáldás előtt. Azok a párok, akik lombik programra készülnek, sokszor szoronganak a beavatkozásoktól. Ez lehet egyik oka magas stressz szintjüknek, ami sajnos újfent megneheítheti a fogantatást és a magzat kihordását. A stresszoldó technikák elsajátítása és gyakorlása fontos része az intenzív GyereBaba Programnak, hasonlóképpen a 60 órás négy hétvégés tanfolyam programjához.

Gyere, vegyél részt te is az Intenzív GyereBaba Programban!

A a intenzív GyereBaba program (2×3 napos):

Péntekenként    14-20 óráig

Szombatonként 09-17 óráig

Vasárnapokon   09-16 óráig

Időpontok: 
2019. augusztus 10-11-12-13.

A csoport a jelentkezés sorrendjében telik be és min. 10 fő részvételével indul. (A résztvevők létszáma max 12 fő.)

Az intenzív GyereBaba Program díja:  29.600 Ft/nap/fő

Cím: Budapest, 1111 Bartók Béla út 52. 1. em. 3.  6-os kapucsengő

Jelentkezés: az oldal alján lévő „Jelentkezz” gombbal

Mi történik a jelentkezést követően? Amint kitöltötted a jelentkezési űrlapot és megnyomtad a „Jelentkezz” gombot, visszajelzést kapsz, valamint kapsz egy visszaigazoló e-mailt.  A  további információt A „Jelentkezz” gomb alatt  találod.

Most rögtön szeretnél megtudni valamit? Kérdéseiddel, észrevételeiddel keress bennünket bizalommal: Soponyai-Nagy Krisztina +36 30 203 7413

info@gyerebaba.hu