Amit tudni szeretnétek a jelentkezésről 

Az adott/aktuális csoport időpontjait megtalálod honlapunk főoldalán. 
 
Ha bármiféle kérdésed van, esetleg bizonytalan vagy, hívjál a +36 30 203 7413-as számon!
 
Ha eldöntötted, hogy szeretnél jelentkezni a GyereBaba Programra, kérlek, töltsd ki az oldalfülben szereplő jelentkezési űrlapot.
Ezután küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amelyben tájékoztatunk a további teendőkről, a fizetésre vonatkozó részletekről, határidőkről. 
A csoportfoglalkozások előtt személyesen is találkozunk, melynek időpontját előzetesen egyeztetjük a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Árak és fizetési feltételek

A 60 órás program díja részletekben 20 000 Ft/fő/nap, azaz 40 000 Ft/fő/hétvége. 

 A 60 órás, havonta 1-1 hétvégét felölelő program díja egyösszegű fizetés esetén 150.000 Ft / fő. A fizetés történhet egy összegben vagy részletekben.

A regisztrációs díj befizetésével, melynek összege 15.000 Ft biztosíthatod a helyed a csoportban. A regisztrációs díjat részletfizetés esetén az utolsó hétvége díjából, egyösszegű fizetés esetén a teljes díjból leszámítódik. 

A befizetés átutalással történhet:

Lux Baba Alapítvány a Gyermekvállalás Támogatására
Budapest Bank ZRt., számlaszám: 10100840-65357300-01004000
A közlemény rovatba írd be a neved, azt, hogy “Gyere Baba Program”, illetve részletfizetés esetén minden részlet utalásakor írd be, hogy hányadik részlet.

A csoport a jelentkezések sorrendjében telik be. Ha már nincs hely a csoportban, várakozólistára kerültök a következő csoport indulásáig. Ha az induló csoport időpontja nem megfelelő számotokra, akkor is megvárhatjátok az újabb csoportot.