Örömhír! megfogantak az első babák Örömhír! Megfogantak az első babák! k  z a k  zben 5a 2 1

 

Tavasz és termékenység

A tavaszi GyereBaba Program csoportjában már megfogantak az első babák! Alig telt el pár hét a csoport befejezése után, máris örömhír részesei lehettünk. 5 év várakozás után ikreket vár egyik párunk. Olvassátok el örömteli soraikat, melyben megosztották velünk a csodás hírt!

“Kedves Baba Program Szervezők! Szeretnénk megköszönni áldozatos munkátokat!
Rövid történetünk: feleségemmel már 5 éve vártunk babára. Azt gondolom, ami józan ésszel elérhető azt már kipróbáltuk. A várakozással teli évek alatt találkoztunk többek között Lux Elvira könyveivel is, amiből rengeteg erőt merítettünk. Így aztán nagy örömünkre szolgált egy új kezdeményezés, a GyereBaba Program. Természetesen elsők között szerettünk volna részt venni a programon.
 
A tanfolyam befejezése után egy hónappal természetes úton megfogantak kisbabáink. Ma a babák és édesanyjuk is egészségesek.
Zs. és Gy.”

 

Szívből gratulálunk ez úton is nektek!

 

Te is szeretnél részese lenni a csodának? Ismerd meg programunkat, tedd fel kérdéseidet! Írj nekünk!! és  Hallgass bele programunkba!  Vagy úgy vagy vele, hogy akkor már inkább belevágsz, rajta, nyomb meg a kék gombot és indul jelentkezésed.