Öt lombik után spontán !!

 

Nagy-nagy örömmel hozzuk nyilvánosságra a legutóbbi GyereBaba Programon résztvevők levelét. Ezúton is gratulálunk Zsuzsinak és Tominak!

“Szeretnénk ezúton megköszönni a GyereBaba program vezetőinek a sikerhez vezető úthoz adott rengeteg segítséget és támogatást. Ez a program lehetővé tette számunkra álmunk megvalósulását, ami öt lombik után sem sikerült. A négy hétvége alatt rengeteget tanultunk stressz oldásról, férfi-női szerepekről, a nem mondás tudományáról, egészséges életvitelről, önmagunkról és a párunkról. Ez a tudás szükséges volt a cél eléréséhez, így a program alatt megfogant várva várt magzatunk, akit nagyon nagy szeretettel várunk.”

A csoport szerepe

A csoport fontosságát is nagyra értékelte a pár: “Köszönjük a segítséget a csoport többi tagjának, akik a beszélgetések során – saját problémáikon keresztül – hozzájárultak saját nehézségeink átgondolásához, megoldásához, és reménykedünk abban, hogy nekik is sikerül beteljesíteni vágyaikat. Kívánunk sok erőt és kitartást minden olyan párnak, akiknek meg kell küzdeni a babáért.

Köszönettel és szeretettel:

Zsuzsi&Tomi”

Örömteli gólyahír Örömteli gólyahír Örömteli gólyahír oromteli golyahir 

Remény a régóta várakozóknak

Tehát öt sikertelen lombik után sem érdemes feladni a fogantatás vágyát. Érdemes új, eddig még ki nem próbált utakat keresni, ahogy ezt Zsuzsi és Tomi is tette. Kipróbálták a GyerebabaProgram tanfolyamát  és elérték vágyukat, megfogant  kisbabájuk. Sőt, ahogy olvashattátok, sok mindent megtanultak saját magukról és párkapcsolatukról is. Ez az örömteli gólyahír szívünket lelkünket melengette. Kérdésed van ezzel kapcsolatban? Tedd fel! Írj nekünk!!  Ismerkednél velünk? Hallgass bele programunkba!  A tettek mezejére lépnél? Jelentkezz a GyereBaba Program következő csoportjába.