ÖNISMERETI CSOPORT


Lux_baba_csoport további programok TOVÁBBI PROGRAMOK Lux baba csoport 300x169

Minden hónap utolsó pénteki napján csoportot szervezünk azoknak, akik könnyíteni szeretnének transzgenerációs terheiken, megoldást szeretnének találni olyan problémákra, amelyek a személyiséget és családi rendszert érzékenyen érintik.  (Párkapcsolat és intimitás/szexualitás, veszteség, gyász, szülő-gyerek konfliktusok, babakérdés, szerepeltolódások stb.)

A csoportokat Kovács Noémi Szonja jógaoktató, pszichodráma asszisztens és Soponyai-Nagy Krisztina pszichológus, pszichodráma asszisztens vezeti.

Az időtartam 9-től kb.18 óráig. Érkezés negyed órával a kezdés előtt. (Jelenlétedre a program végéig számítunk.)
A helyszín: Budapest 1111, Bartók Béla út 52. 1. em. 3. 6-os kapucsengő.

A részvétel díja főszereplőként/állítóként 14 000 Ft/nap, segítő résztvevőként 4000 Ft/nap.

Kávéról, teáról gondoskodunk, élelmet hozzon mindenki magával, mert csak rövid szüneteket tartunk. Szőnyegen mozgunk, kérlek, hozzál magaddal zoknit, ha nem akarod a papucsokat használni. A jelentkezésről a dátum megjelölésével e-mailben kérünk megerősítést. A sorrendet a jelentkezés alapján állítjuk fel, ezért kérjük, hogy mielőbb jelezz vissza (melyik nap jönnél, főszereplő vagy segítő szeretnél-e lenni)!

Várunk szeretettel!
Noémi és Kriszti

 

JELENTKEZÉS:

Egy alkalomra, egy e-mail címről csak egy fő regisztrálhat!

 

IdőpontFoglalkozás típus  
    
 Önismereti csoport Kovács Noémi Szonja és
Soponyai-Nagy Krisztina
JELENTKEZEM

 


RELAXÁCIÓ, IMAGINÁCIÓ

joga további programok TOVÁBBI PROGRAMOK joga 300x187Minden hónap első péntekjén relaxációra lehet jelentkezni. (A pontos dátum mindig az oldal alján lévő jelentkezési táblázatban látható.) Időpont: 18-tól -19.30-ig. Az ára 4000 Ft/fő. A relaxációt minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Vezető: Soponyai-Nagy Krisztina pszichológus. A helyszín: Budapest 1111, Bartók Béla út 52. 1.em.3. 6-os kapucsengő.
Mi is a relaxáció? Olyan módszer, amely a lazításon (izomlazítás, légzéstechnika) keresztül testünk kiegyensúlyozott állapotának visszaállítására szolgál. Jól alkalmazható általános szorongásos tüneteknél, de megoldásokat nyújt egyéb konkrét testi problémákra, például gyomorfájdalom, fejfájás enyhítésére is.
Bővebben…

 

JELENTKEZÉS:

Egy alkalomra, egy e-mail címről csak egy fő regisztrálhat!

IdőpontFoglalkozás típusFoglalkozást vezető 
    

 


AVIVA TORNA – KÉPZÉS:

aviva további programok TOVÁBBI PROGRAMOK aviva 1 300x201Az Aviva-módszer a hormonháztartás homeosztázisának fenntartásában segít, a szervezet saját gyógyító mechanizmusainak a bevonásával. A képzésen megtanult gyakorlatsorozatok meghozzák, illetve akaratuk szerint rendezik a nők havi ciklusát és könnyebbé teszik a teherbeesést és várandóság időszakát. De segíthetnek a férfiak esetében a spermaszám és spermaminőség optimalizálásában. Jelentkezni az alábbi címen lehet:  info@gyerebaba.hu, majd a jelentkezés után tájékoztató levelet küldünk a csoport további részleteiről ..

 Bővebben a gyerebaba.hu/aviva


 

SHIATSU MASSZÁZS – KÉPZÉS:

 

A shiatsu egy japán masszázs és kezelési forma, amely az Anma masszázs és Hagyományos Kínai Orvoslás mentén alakult ki. Maga a szó ujjnyomást jelent: a shi” az ujj, hüvelykujj, az „atsu”nyomás.

A shiatsu energiakezelés, az Életerő harmonizálására szolgál. Nem is annyira tekinthető a hagyományos értelemben vett masszázsnak, mintsem manuálterápiás gyógymódnak, testmunkának, az életenergiával való munkálkodásnak. Minden testi-lelki működésünk, gondolataink hátterében ennek az energiának az áramlása áll. Ha jelentkezni szeretnél, írj a következő címre:  info@gyerebaba.hu  A jelentkezés után a csoport további részleteiről tájékoztató levelet kapsz majd.

Bővebben…