Mi lehet több, mint telepátia? A gondolat ereje!

 

Biztosan mindannyian voltunk már úgy, hogy valakire vagy valamire erősen rágondoltunk, és nem sokára megcsörrent a telefon és az illető bejelentkezett, vagy szembetaláltuk magunkat azzal, amire aktuálisan vágytunk.
A minap erősen gondoltam egy kliensemre, aki sok évvel ezelőtt járt hozzám, és már időtlen idők óta nem hallottam felőle. (Ez a pszichológusnak a legjobb jelzés arra vonatkozóan, hogy jó munkát végeztünk, minden rendben van.) Elkezdett motoszkálni a gondolat a fejemben, hogy vajon hogyan alakult – nevezzük Katinak- a párkapcsolata, miképp rendeződtek a nőgyógyászati bajok, van-e már kisbabájuk, hiszen tudtam, hogy a párjával mindketten régóta vágytak a gyermekáldásra. Még mielőtt az elérhetőségért kutakodtam volna, hogy visszajelzést kapjak, érkezett egy e-mail a következő sorokkal:

„Az utolsó találkozásunk óta nagyon sokat változott az életem. Le tudtam zárni azt a zűrös időszakot, és Pistivel kitartó, közös erőfeszítések árán sikerült helyrehoznunk a házasságunkat. Közös programokat szerveztünk, elkezdtünk táncolni járni, közös barátokat szereztünk, megtanultunk megnyílni, újra megbízni egymásban, új értékrendet alakítottunk ki. Közhely, de új alapokra helyeztük a kapcsolatunkat, ami utána fokozatosan egyre jobb lett. Azt mondhatom, hogy soha nem volt még ilyen erős és jól működő a kapcsolatunk, mint most.

erős-kapcsolat több mint telepátia Több mint telepátia er  s kapcsolat 300x191

Idén februárban megszületett kisfiunk, Tamás. Az, hogy az ő szülei lehetünk, hogy mi így együtt egy család lehetünk, a legnagyobb ajándék az élettől. Nem gondoltam volna akkoriban, amikor először jártam nálad, hogy ilyen jól fog alakulni az életem. Nagyon boldog vagyok és hálás a Jóistennek, amiért ilyen életem lehet. Úgy érzem nem is kívánhatnék jelenleg többet, csak azt, hogy ennél rosszabb soha ne legyen. :-)”

A sorok mellé kaptam két fotót is, rajtuk a csodálatos babával és a sugárzó arcú párral.

 

Idén februárban megszületett kisfiunk, TamásLuxbaba-siker több mint telepátia Több mint telepátia Luxbaba siker 242x300

Ez az eset két szempontból is nagyon tanulságos. Ha valóban pusztán a gondolattal bevonzunk eseményeket, találkozásokat, képesek vagyunk előidézni telefonhívásokat, megkereséseket, miért ne tudnánk ilyen módon, kellő tudatossággal az életünk valamennyi területére hatással lenni, például a testi működéseinket is befolyásolni? Miért ne lehetne – a szoros értelmében is – termékenyítő a gondolat?
A levél nyomán a másik megfontolandó gondolat az, hogy ha valamire szívből és kitartóan vágyunk, azt a magunkénak képzeljük, és ha tesszük a dolgunkat legjobb tudásunk szerint, olyan, mintha a vágy szinte már meg is valósulna ez pedig a cél elérésének legbiztosabb záloga.

 

Van még kérdésed ezzel kapcsolatban? Tedd fel! Írj nekünk!!  Ismerkednél velünk? Hallgass bele programunkba!  Olvasd el a GyereBaba Program leírását vagy akár rögtön jelentkezhetsz is a következő tanfolyamra.