ÖNISMERETI CSOPORT: Lux_baba_csoport további programok További programok Lux baba csoport 300x169

Minden hónap utolsó pénteki napján csoportot szervezünk azoknak, akik könnyíteni szeretnének transzgenerációs terheiken, megoldást szeretnének találni olyan problémákra, amelyek a személyiséget terhelik és mindennapokat is megkeseríthetik.

Az önismereti csoport segít, hogy jobban megismerd önmagad, el tudd fogadni jó és rossz tulajdonságaidat, abban is, hogy javítani tudj kapcsolataidon.

 
 
A következő csoport időpontja:
2018. november 30. 
A csoportok reggel 9-től kb.18 óráig tartanak. Érkezés negyed órával a kezdés előtt. (Jelenlétedre a program végéig számítunk.)
A helyszín: Budapest 1111, Bartók Béla út 52. 1. em. 3. 6-os kapucsengő.

A részvétel díja főszereplőként/állítóként 14 000 Ft/nap, segítő résztvevőként 4000 Ft/nap.

Kávéról, teáról gondoskodunk, élelmet hozzon mindenki magával, mert csak rövid szüneteket tartunk. Szőnyegen mozgunk, kérlek, hozzál magaddal zoknit, ha nem akarod a papucsokat használni.

Várunk szeretettel! 
Noémi és Kriszti

JELENTKEZÉS:  info@gyerebaba.hu   

A jelentkezésről a dátum megjelölésével e-mailben kérünk megerősítést. A sorrendet a jelentkezés alapján állítjuk fel, ezért kérjük, hogy mielőbb jelezz vissza (melyik napra jelentkezel, főszereplő vagy segítő szeretnél-e lenni)! Egy alkalomra, egy e-mail címről csak egy fő regisztrálhat!

    
    
    

 


RELAXÁCIÓ, IMAGINÁCIÓ:

joga további programok További programok joga 300x187Minden hónap első péntekjén relaxációra lehet jelentkezni. (A pontos dátum mindig az oldal alján lévő jelentkezési táblázatban látható.) Időpont: 18-tól -19.30-ig. Az ára 4000 Ft/fő. A relaxációt minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Vezető: Soponyai-Nagy Krisztina pszichológus. A helyszín: Budapest 1111, Bartók Béla út 52. 1.em.3. 6-os kapucsengő.

Mi is a relaxáció? Olyan módszer, amely a lazításon (izomlazítás, légzéstechnika) keresztül testünk kiegyensúlyozott állapotának visszaállítására szolgál. Jól alkalmazható általános szorongásos tüneteknél, de megoldásokat nyújt egyéb konkrét testi problémákra, például gyomorfájdalom, fejfájás enyhítésére is.
Bővebben…

 

JELENTKEZÉS: info@gyerebaba.hu

Egy alkalomra, egy e-mail címről csak egy fő regisztrálhat!

IdőpontFoglalkozás típusFoglalkozást vezető 
2019.01.11.relaxSoponyai-N. K. 

 


AVIVA TORNA – KÉPZÉS:

aviva további programok További programok aviva 1 300x201Az Aviva-módszer a hormonháztartás homeosztázisának fenntartásában segít, a szervezet saját gyógyító mechanizmusainak a bevonásával. A képzésen megtanult gyakorlatsorozatok meghozzák, illetve akaratuk szerint rendezik a nők havi ciklusát és könnyebbé teszik a teherbeesést és várandóság időszakát. De segíthetnek a férfiak esetében a spermaszám és spermaminőség optimalizálásában.

JELENTKEZÉS: info@gyerebaba.hu

 Bővebben…


 

 

SHIATSU MASSZÁZS – KÉPZÉS:

Kiss-Borbély Zsuzsa shiatsu masszázs terapeuta a GyereBaba Program rendszeresen visszatérő gyakorlatvezetője. A shiatsu egy japán masszázs és kezelési forma, amely az Anma masszázs és Hagyományos Kínai Orvoslás mentén alakult ki. Maga a szó ujjnyomást jelent: a shi” az ujj, hüvelykujj, az „atsu”nyomás. A shiatsu energiakezelés, az Életerő harmonizálására szolgál. Nem is annyira tekinthető a hagyományos értelemben vett masszázsnak, mintsem manuálterápiás gyógymódnak, testmunkának, az életenergiával való munkálkodásnak. Minden testi-lelki működésünk, gondolataink hátterében ennek az energiának az áramlása áll.

JELENTKEZÉS: e-mailben: info@gyerebaba.hu

Bővebben…

Ha kérdésetek van a további programok bármelyikével kapcsolatban, hívjátok a +36 30 203 7413-os telefonszámot. Az önismereti csoportokra, Shiatsura és a relaxációs csoportokra az odatartozó hirdetésnél jelentkezhettek.