Termékenységet segítő és fokozó kezelések

További programok is szerepelnek a Dr. Lux Elvira Központ kezelési kínálatában. A GyereBaba Program rendszeresen visszatérő csoportkezelésén kívül tartunk még olyan csoportokat és kezeléseket, amelyek külön-külön is kedvezően hatnak a termékenységre: ilyenek az önsimereti csoportok, a párkapcsolati hétvége és a relaxáció/imagináció. Központunkkal számos kolléga működik együtt, akik szintén termékenységfokozó kezeléseket végeznek, mint pl. a Shiatsu masszás és képzés vagy az AVIVA torna és képzés. Központunkon keresztül ill. a megadott telefonszámokon ők is könnyen elérhetők.

Párkapcsolati hétvége

további programok További programok p  rkapcsolat7

A 60 órás GyereBaba Program egyik, talán legfontosabb elemébe kóstolhattok bele a 2X2 napos Párkapcsolati hétvégék alkalmával. A Programon korábban már részt vett párok mind kiemelték, hogy az itt tanultak milyen minőségi változást hoztak párkapcsolatukba a kommunikáció, megértés, az együtt töltött idő, az intimitás és a szexualitás terén, az önismeret mélyülésének jótékony hatásairól nem is szólva.

Íme néhány vélemény:

„Olyan komplex program, ami egyszerre segít saját magam megértésében, párkapcsolatom megerősítésében, olyan technikákat kínál, amivel sok tudatalatti szorongás, félelem kioldható.” (P.K.)

„Nincs máshol lehetőség ilyen mélyre menni magadba, ennyi ideig nézni egy másik ember szemébe.” (Nóri)

„Önmagunkat is jobban megértjük általa és jobban összhangba kerülünk párunkkal.”(Tamás)

„I feel that finally we are two persons in this, that my husband is also making an effort and it is very good as couple therapy even without baby.” (C.)

„Amíg meg nem tapasztalják, addig nem is tudják, miből maradnak ki, miről maradnak le” (férfi)

„A program sokat ad: párkapcsolat erősítése, egyéni elakadások kezelése, módszertanok megismerése nehéz helyzetek kezeléséhez, feldolgozásához” (nő)

„Olyan témákról is lehet fesztelenül beszélni, amiről máshol nincs lehetőség (pl. szex).”(István)

„Úgy érzem, hogy erősebb a kapcsolatunk és jobban fog működni. Jobban érzem magam.”(T.A.)

„Párkapcsolati szempontból nagyon sok minden átértékelődött / átkereteződött. Kommunikáció szempontjából nagyon sok hasznos tanácsot/tippet kaptam.” (Móni)

„Új dolgokat ismerek fel magammal és a párommal kapcsolatban.”(Tibor)

„Kapcsolat, ahogy még sehogy – a pároddal és idegenekkel is.” (Gábor)

„Olyan referenciát kaptam, amire páromnál könnyen hivatkozhatok, ha párkapcsolati problémát kell közösen megoldanunk.” (V.K.)

„Tetszett a mókás formában történő információszerzés.”(Cs.)

„A legjobb: szexuális téma-ötletek! Konstruktív kommunikáció ötletek.”(K.B.)

„Számos “aha-élmény” kezdett tudatosodni bennem. Megerősít abban, hogy tudatosan mennyi minden irányítható, amiről nem gondolná az ember.”(Zsuzsi)

Éljetek a lehetőséggel, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz!

A pozitív visszajelzések eredményeként párkapcsolati hétvégét indítunk: szombati napon 9-17-ig, vasárnap 9-16 óráig tart a program.

Gondoljuk csak meg, mikor töltünk együtt ennyi minőségi időt?! Már önmagában ez luxus!!! Nem is szólva arról, hogy közös ügyért mindketten…

Időpont:

Hamarosan meghirdetjük a következő csoport dátumát, de jelentkezni már lehet. 

Jelentkezés: e-mailben: info@gyerebaba.hu

A csoport min. 10-14 fő részvételével indul és a jelentkezés sorrendjében telik be.

A tanfolyam díja: 15 000 Ft/fő/nap

További részletekért hívj a +36 30 203 74 13-as számon

ÖNISMERETI CSOPORT: Lux_baba_csoport további programok További programok Lux baba csoport 300x169

Minden hónap utolsó pénteki napján csoportot szervezünk azoknak, akik könnyíteni szeretnének transzgenerációs terheiken, megoldást szeretnének találni olyan problémákra, amelyek a személyiséget terhelik és mindennapokat is megkeseríthetik.

Az önismereti csoport segít, hogy jobban megismerd önmagad, el tudd fogadni jó és rossz tulajdonságaidat, abban is, hogy javítani tudj kapcsolataidon.

A következő csoport időpontja:
A következő csoport  2019 telén indul. Az információt az elkövetkezdő időpontokról a honlapon ill. a Facebook-on olvashatjátok majd. A csoportok reggel 9-től kb. 18 óráig tartanak. Érkezés negyed órával a kezdés előtt. (Jelenlétedre a program végéig számítunk.)
 
A helyszín: 

Budapest 1111, Bartók Béla út 52. 1. em 3., 6-os kapucsengő

A részvétel díja: 

Főszereplőként/állítóként 14 000Ft/nap, segítő résztvevőként 4000 Ft/nap.

Kávéról, teáról gondoskodunk, élelmet hozzon mindenki magával, mert csak rövid szüneteket tartunk. Szőnyegen mozgunk, kérlek, hozzál magaddal zoknit, ha nem akarod a papucsokat használni.

Várunk szeretettel! 
Noémi és Kriszti

Jelentkezés :info@gyerebaba.hu   

Egy alkalomra, egy e-mail címről csak egy fő regisztrálhat!

 
    

 

   
    

 


RELAXÁCIÓ, IMAGINÁCIÓ:

joga további programok További programok joga 300x187Minden hónap első péntekjén relaxációra lehet jelentkezni. Időpont: 18-tól -19.30-ig. Az ára 4000 Ft/fő. A relaxációt minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Vezető: Soponyai-Nagy Krisztina pszichológus. A helyszín: Budapest 1111, Bartók Béla út 52. 1.em.3. 6-os kapucsengő.

Mi is a relaxáció? Olyan módszer, amely a lazításon (izomlazítás, légzéstechnika) keresztül testünk kiegyensúlyozott állapotának visszaállítására szolgál. Jól alkalmazható általános szorongásos tüneteknél, de megoldásokat nyújt egyéb konkrét testi problémákra, például gyomorfájdalom, fejfájás enyhítésére is.
Bővebben…

 

Időpont:             2019-11-29 
JELENTKEZÉS: info@gyerebaba.hu

Egy alkalomra, egy e-mail címről csak egy fő regisztrálhat!


AVIVA TORNA – KÉPZÉS:

aviva további programok További programok aviva 1 300x201Az Aviva-módszer a hormonháztartás homeosztázisának fenntartásában segít, a szervezet saját gyógyító mechanizmusainak a bevonásával. A képzésen megtanult gyakorlatsorozatok meghozzák, illetve akaratuk szerint rendezik a nők havi ciklusát és könnyebbé teszik a teherbeesést és várandóság időszakát. De segíthetnek a férfiak esetében a spermaszám és spermaminőség optimalizálásában.

JELENTKEZÉS: info@gyerebaba.hu

 Bővebben…


 

 

SHIATSU MASSZÁZS – KÉPZÉS:

Kiss-Borbély Zsuzsa shiatsu masszázs terapeuta a GyereBaba Program rendszeresen visszatérő gyakorlatvezetője. A shiatsu egy japán masszázs és kezelési forma, amely az Anma masszázs és Hagyományos Kínai Orvoslás mentén alakult ki. Maga a szó ujjnyomást jelent: a shi” az ujj, hüvelykujj, az „atsu”nyomás. A shiatsu energiakezelés, az Életerő harmonizálására szolgál. Nem is annyira tekinthető a hagyományos értelemben vett masszázsnak, mintsem manuálterápiás gyógymódnak, testmunkának, az életenergiával való munkálkodásnak. Minden testi-lelki működésünk, gondolataink hátterében ennek az energiának az áramlása áll.

Jelentkezés:  info@gyerebaba.hu

Bővebben…

Ha kérdésetek van a további programok bármelyikével kapcsolatban, hívjátok a +36 30 203 7413-os telefonszámot. Az önismereti csoportokra, Shiatsura és a relaxációs csoportokra az odatartozó hirdetésnél jelentkezhettek.