új csoportok időpontjai Új csoportok időpontjai gyerek ut  ni v  gy

 

Indul az új csoport!

Gyereket akarsz… és nem jön! Nem jön, pedig Te mindent megtettél, amit csak lehet…

Van megoldás!

Közelebb juthatsz a gyermekáldáshoz az önismeret fejlesztésével, párkapcsolatod javításával. A babáig vezető úton segítsd magad az esetleges pszichés, testi, életmódbeli, szociális akadályok feltérképezésével, hogy a szükséges változtatásokat megtedd! Sajátíts el új készségeket, gyakorolj és türelemmel juss el a fogantatásig! Szenteld meg a várakozás idejét! Töltsd meg tartalommal!

Stressz, párkapcsolati problémák, családi örökségek, életviteli gondok – számos oka lehet annak, hogy felborul az egyensúly és nem érkezik a várva várt baba.  A 60 órás GyereBaba tanfolyamon segítünk, hogy megtanuljatok mindezekkel megküzdeni, így helyreállítva az egyensúlyt megnyithassátok az utat a gyermekáldás előtt. Csoportjainkban, hosszú évek várakozása után, sorra fogantak és fogannak meg babák, akár spontán módon, akár úgy, hogy a Program a lombik-kezelés eredményességét fokozza. Az új csoportok időpontjait  mindig folyamatosan közöljük honalpunk címoldalán:

 

Aktuális csoportok

A nyári csoport most fejezi be a Program tanfolyam részét.  A  következő csoportot, amit szeptemberre terveztünk, már betelt. Ezért újabb  őszi csoportot indítunk, valószínüleg októberben. A tanfolyam pontos dátumait hamarosan ismertetjük. A jelentkezés folyamatos és természetesen lehetőség van az online-konzultációra is.  Éljetek vele és keressétek Soponyai-Nagy Krisztinát, a csoportok vezetőjét a +36 30 203 7413-as számon.
 
 
                                                                                                               új csoportok időpontjai Új csoportok időpontjai lombik program pro es kontra 

 

 
Új csoportok időpontjai folyamatosan kerülnek fel Facebook oldalunkra ill. itt a honlapra. A csoportok a jelentkezés sorrendjében telnek be. Ha többet szeretnél megtudni a csoportokról, olvass bele programunkba. vagy  a korábbi résztvevők véleményeibe.  Ha jelentkezni akarsz, de még van néhány kérdésed, hívj a +36 30 203 7413-as számon!
 

Cím:

Budapest, 1111 Bartók Béla út 52. 1.em.3. 6-os kapucsengő

Díjak

20 000 Ft/ nap x 8 alkalom 

A jelentkezést követően egyszeri regisztrációs díj: 15 000 Ft/fő*

*A regisztrációs díjat az utolsó részletbe beszámítjuk!

A részvétel feltétele;

Páros/egyéni beszélgetés a foglalkozás vezetőjével a tanfolyam elindulása előtt.

Új csoportok időpontjai

 

Ha még bizonytalan vagy és várni szeretnél a tanfolyammal, kísérd figyelemmel a GyereBaba Program Facebook oldalát vagy honlapunkon az “Új csoportok időpontjai” -t a főoldalon.. Ott értesítünk majd a GyereBaba Program következő 60 órás tanfolyamának kezdési időpontjáról.