GyereBaba Nap (videóanyag) 2021. november 7.

15.000 Ft

GyereBaba Nap– a termékenységről a termékenységért- Videóanyag

 

Miért nem jön a baba? Mi lehet a gond? Hogy van az, hogy mindenkinek sikerül, csak nekem nem? Velem van valami baj? Biztos nem vagyok elég jó, nem érdemlem meg? Sok nő és férfi ezekre a kínzó kérdésekre keresi a választ a babavárás egyre feszültebb, egyre kínzóbb türelmetlenségében, miközben nemcsak választ, hanem vigaszt és bátorítást is nehezen talál.

A GyereBaba Program vezetői által szerevezett átfogó előadássorozat keretében a terméketlenségi téma legkiválóbb hazai szakértői: orvosok, pszichológusok, és táplálkozástudományi szakemberek osztják meg tapasztalataikat a gyermekre vágyó párokkal.

Kategória

Leírás

6 kiváló szakember, 6 különböző szakterület, holisztikus megközelítés a termékenység témakörében!

A GyereBaba Nap rendezvényén a terméketlenségi téma szakértői a legkülönfélébb nézőpontokból világítják meg az összefüggéseket, közösen segítenek, hogy az érintettek megtalálják a legrövidebb utat a babához, átélhessék a szülővé válás örömét!

 

A 2021-es konferencia előadói és témái voltak:

Dr. Bálint Sándor szülész-nőgyógyász, pszichoterapeuta: Test és lélek, a meddőség pszichoszomatikus összefüggései

Dr. Takács Tamás andrológus: A férfi meddőség

Dr. Timmermann Gábor szülész-nőgyógyász főorvos: Késői gyermekvállalók: az „elkésett generáció”?

Mi változik? Mi nem változik az asszisztált reprodukciós kivizsgálásban, kezelésekben, a meddőségi központok működésében?

Dr. Reichart Anikó embriológus: A mesterséges megtermékenyítés módszerei és lehetőségei – az embriológai laboratórium „kulisszatitkai”

Dr Tóth Ágnes, szülész-nőgyógyász, termékenység-szakértő: A Természetes Fogantatás Orvosi Támogatása

Soponyai-Nagy Krisztina pszichológus, a GyereBaba Program vezetője: A pszichés támogatás fontossága, termékenységet fokozó terápiás módszerek

További információk

Időtartam

3 óra 25 perc