14 napos relaxációs hanganyag

10.000 Ft

A 14 napos relaxációs hanganyag a lombikprogramot támogató kiegészítésként is használható.

A relaxáció a lazításon testünk kiegyensúlyozott állapotának visszaállítására szolgál. Az izomlazítás, megfelelő légzéstechnika segítségével – a figyelem beszűkítése, majd kitágítása révén – megnyílik az út a belső világ felé. Valamennyi gyakorlat a termékenységet támogatja, támaszt nyújt abban a megterhelő, sokszor feszült helyzetben, amikor a babára várakozás hosszabbra nyúlik, mint terveztétek, amikor próbára tesz a várakozás és a küzdelem.

Kategóriák ,

Leírás

A relaxáció testünk kiegyensúlyozott állapotának visszaállítását szolgálja, mindennapos gyakorlása kitűnő stressz-csökkentő, energetizáló hatású. A gyakorlatok alatt különböző hormonok szabadulnak fel a testben (oxitocin, dopamin, melatonin, szerotonin), amely egész szervezetünket pozitívan befolyásolja.

Ezt a hanganyagot speciálisan a lombikprogram támogatására hoztuk létre, amely 14 relaxációs gyakorlatot tartalmaz, a beültetés – teszt közötti 14 napon támogatást nyújt a várakozás feszült időszakában. Ha rendszeresen relaxálsz, koncentráltabb, kiegyensúlyozottabb leszel, nem gyűr le a fáradtság, fájdalmas tüneteket enyhíthetsz, mély álomba merülhetsz, hogy aztán újult energiával kezdhesd a következő napot!

Jó, ha a rendszeres relaxáció a napi rutin részévé válik, mert ezáltal az alkalmazott technikák segítségével – többek között a jövőbeli célállapot elképzelésével, vizualizálásával – közelebb juthatsz a vágyott babához.

 

A gyakorlatok önmagukban is végezhetők!

 1. Irányított levegőáramlás gyakorlat
 2. 1 perces relaxációs gyakorlat
 3. Jóga nidra
 4. Progresszív relaxáció
 5. Kellemes emlék
 6. Rét- Virág
 7. Kert- mag ültetése
 8. Belső vezető
 9. Probléma – megoldás
 10. A gondolatok elengedése, rossz érzések vizualizációja
 11. Utazás a testben
 12. Gyógyforrás
 13. Madárfészek
 14. Út a babáig

 

Vásárold meg és töltsd le relaxációs hanganyagunkat!